mainlogo

 

NæstvedArkiverne

Næstved Rådhus
Teatergade 8
4700 Næstved
Tlf. 30355349

E-mail: arkiv@naestved.dk

Sikker post, når
du skriver til os 
via borger.dk
faellessekretariatet
@naestved.dk

Åbningstider:

Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag: Kl. 10-13

Torsdag kl. 13-17 - kun efter aftale

Der kan bookes tid til læsesalen via vores website naestvedarkiverne.dk

Betaling:

Mobilepay 30355349
Kontonr. 4343 11680968

Databeskyttelse. Læs mere her.

Bestil tid på NæstvedArkivernes læsesal

På læsesalen kan du se de originale arkivalier fra NæstvedArkivernes samlinger. Vil du benytte arkivalier på læsesalen, skal du søge og bestille dem i arkivdatabasen: www.naesbas.dk

Når du bestiller arkivalier, skal du samtidig booke en plads på læsesalen. Det er også en god idé at bestille en tid til læsesalen, selv om du ikke skal bruge arkivalier, men blot har brug for vejledning og rådgivning fra en medarbejder i arkivet. Eller hvis du skal benytte avissamlingen eller arkivets samling af lokalhistorisk litteratur.

Du bestiller en tid på læsesalen ved at klikke på linket "book tid på læsesalen" øverst på forsiden. Linket vil åbne et nyt faneblad, hvor du kan logge ind med NEM ID og booke en tid. Du kan læse mere om åbningstider og regler for læsesalen på siden.

Når du kommer til arkivet, skal du fremmøde-registrere dit læsesalsbesøg på standerne i forhallen. Fremmøderegistreringen er samtidig din registrering i arkivets fremmødeprotokol. Når det er klaret, finder du arkivets læsesal på den anden side af glasvæggen til venstre. Der vil være en medarbejder fra arkivet i læsesalen.