mainlogo

 

NæstvedArkiverne

Næstved Rådhus
Teatergade 8
4700 Næstved

Telefon 3035 5349
e-mail: arkiv@naestved.dk

Sikker digital post:

Hvis din henvendelse indeholder personoplysninger, skal kommunikationen foregå sikkert. 
Du kan skrive til os via din digitale postkasse på borger.dk og via din e-Boks (kræver NemID).
Vælg Næstved Kommune som modtager. Under Næstved Kommune finder du NæstvedArkiverne.

Åbningstider:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Kl. 10-13.
Torsdag kl. 13-17 - kun efter særlig aftale

Der kan bookes tid til læsesalen via vores website naestvedarkiverne.dk

Betaling

Mobilepay 30355349
Kontonr. 4343 11680968

Databeskyttelse. Læs mere her.

Har du mistet dit eksamensbevis?

NæstvedArkiverne opbevarer afgangsbeviser fra de fleste skoler i Næstved Kommune. Vi har dog ikke eksamensbeviser fra private skoler som Vor Frue Skole, Hjortholm og Hindholm efterskole.

 

Fra 1. januar 2016 koster det 300 kr. i ekspeditionsgebyr at få tilsendt sit afgangsbevis, prøveprotokol eller karakterliste.

Hvis du ønsker at få en kopi tilsendt af dit eksamensbevis, skal anmodningen foregå via sikker post på borger.dk og via din e-boks. Du kan klikke her og logge dig ind med din NemID. Når du er logget ind, skal du vælge afgangsbevis/eksamensbevis i dropdown menuen. Herefter kommer du til denne side, hvor du skal udfylde forskellige oplysninger. 

 

Hvad sker der, når arkivet modtager din anmodning?

Hvis vi har dit eksamensbevis eller prøveprotokol i arkivet, vil du få besked i din e-boks. Du vil blive opkrævet 300 kr. i administrationsgebyr for at få det udleveret. Dette beløb kan betales enten via mobilepay, tlf.nr. 30355349 eller ved indbetaling på konto 4343 11680968. Du skal ikke betale, før vi har bekræftet, at vi har dit eksamensbevis i arkivet.

Når beløbet er modtaget, sender vi en kopi af dit afgangsbevis eller prøveprotokol til din e-boks. Du skal huske at tilmelde Næstved Kommune som afsender, hvis du ikke længere er bosat i kommunen.

Har du gået på en privatskole eller en efterskole, så findes dit afgangsbevis ikke i arkivet. I så fald kan du kontakte skolen. Hvis skolen er nedlagt, kan du prøve at kontakte Undervisningsministeriet i stedet.