Gå til hovedindhold

Genåbning af NæstvedArkiverne - Husk coronapas!

Vi genåbner NæstvedArkiverne, Fladså Arkiv og Fuglebjerg Arkiv for offentligheden igen d. 26. april 2021. Tidligere retningslinjer ift. afspritning af siddepladser, mundbind ved besøg (indtil man sidder) og max antal besøgende gælder til sommerferien.

Indhold

    Vi genåbner læsesalene i Næstved, Fladså og Fuglebjerg for offentlig adgang 26. april 2021. En forudsætning for at komme på læsesalene er at fremvise gyldigt coronapas. Du skal med andre ord kunne dokumentere, at du er færdigvaccineret eller har en negativ test.

    P.t. kan man bruge appen ”Min Sundhed” som coronapas indtil regeringen er færdige med udviklingen af deres coronapas-app. Ellers kan dokumentation for færdigvaccinering eller negative testresultater printes via sundhed.dk.

    Læsesalens åbningstider er desuden blevet ændret. Åbningstiderne hedder fra og med mandag d. 26. april 2021: Mandag 9-12 og fredag 9-12.

    Læsesalene i Næstved, Fladså og Fuglebjerg er indtil da lukkede for offentlig adgang og alle bestillinger af arkivalier via naesbas.dk er ligeledes midlertidigt blokeret.