Gå til hovedindhold

Historien i Fokus

Historien i Fokus #12: Fladså og Fuglebjerg

Nyhed
Historien i Fokus

Historien i Fokus har hver måned i et år stillet skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Vi slutter artikelrækken af med et fokus på arkivets lokalhistoriske afdelinger i Fladså og Fuglebjerg.

Historien i Fokus #11: Kählers keramiske værksted

Nyhed
Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Kählers keramiske værksted.

Historien i Fokus #10: Børn og unge i Næstved

Nyhed
Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på børn og unge i Næstved.

Historien i Fokus #9: Garnisonsbyen Næstved

Nyhed
Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Næstved som garnisonsby.

Historien i Fokus #8: Tyske flygtninge i Næstved

Historien i Fokus

Historien i fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på de tyske flygtninge i Næstved efter 2. verdenskrig.

Historien i Fokus #7: Susåen, Havnen og Maglemølle

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Susåen, Havnen og Maglemølle.