Gå til hovedindhold

Historien i Fokus

Historien i Fokus #8: Tyske flygtninge i Næstved

Historien i Fokus

Historien i fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på de tyske flygtninge i Næstved efter 2. verdenskrig.

Historien i Fokus #7: Susåen, Havnen og Maglemølle

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Susåen, Havnen og Maglemølle.

Historien i Fokus #6: Jul i Næstved

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Julen i Næstved.

Julemandihelikopter

Historien i Fokus #5: Kommunalvalg 2021

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på kommunal- og regionsrådsvalget 2021.

Historien i Fokus #4: De ældste fotografier

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på de ældste fotografier i Næstved.

Historien i Fokus #3: Holmegaard Glasværk

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Holmegaard Glasværk.

Historien i Fokus #2: Næstveds underverden

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Næstveds underverden.

Historien i Fokus #1: Corona-pandemien

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Corona-pandemien 2020-21.