Gå til hovedindhold

Nyt fra NæstvedArkiverne

32 resultater

Historien i Fokus #12: Fladså og Fuglebjerg

21. jun 2022

Nyhed

Historien i Fokus har hver måned i et år stillet skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Vi slutter artikelrækken af med et fokus på arkivets lokalhistoriske afdelinger i Fladså og Fuglebjerg.

Sommerferielukket på læsesalen

14. jun 2022

Nyhed

Læsesalen i Næstved, Fladså og Fuglebjerg har sommerferielukket hele juli måned.

Næstvedbillede

Historien i Fokus #11: Kählers keramiske værksted

31. maj 2022

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Kählers keramiske værksted.

Ny omgang journalsager fra Fattigvæsenet på nettet

02. maj 2022

Nyhed

Journalsagerne bliver løbende digitaliseret i samarbejde med NæstvedArkivernes frivillige. I denne omgang er journalerne J 477-800 nu digitaliseret og tilgængelige for offentligheden.

Historien i Fokus #10: Børn og unge i Næstved

25. apr 2022

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på børn og unge i Næstved.

Historien i Fokus #9: Garnisonsbyen Næstved

28. mar 2022

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Næstved som garnisonsby.

Historien i Fokus #8: Tyske flygtninge i Næstved

16. feb 2022

Nyhed

Historien i fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på de tyske flygtninge i Næstved efter 2. verdenskrig.

Historien i Fokus #7: Susåen, Havnen og Maglemølle

04. jan 2022

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Susåen, Havnen og Maglemølle.

Historien i Fokus #6: Jul i Næstved

30. nov 2021

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Julen i Næstved.

Julemandihelikopter

Historien i Fokus #5: Kommunalvalg 2021

11. nov 2021

Nyhed

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på kommunal- og regionsrådsvalget 2021.