Gå til hovedindhold

Nyheder 2022

Historien i Fokus #12: Fladså og Fuglebjerg

21. jun. 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i Fokus har hver måned i et år stillet skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Vi slutter artikelrækken af med et fokus på arkivets lokalhistoriske afdelinger i Fladså og Fuglebjerg.

Historien i Fokus #11: Kählers keramiske værksted

31. maj 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Kählers keramiske værksted.

Ny omgang journalsager fra Fattigvæsenet på nettet

02. maj 2022

Nyhed

Journalsagerne bliver løbende digitaliseret i samarbejde med NæstvedArkivernes frivillige. I denne omgang er journalerne J 477-800 nu digitaliseret og tilgængelige for offentligheden.

Historien i Fokus #10: Børn og unge i Næstved

25. apr. 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på børn og unge i Næstved.

Historien i Fokus #9: Garnisonsbyen Næstved

28. mar. 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Næstved som garnisonsby.

Historien i Fokus #8: Tyske flygtninge i Næstved

16. feb. 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på de tyske flygtninge i Næstved efter 2. verdenskrig.

Historien i Fokus #7: Susåen, Havnen og Maglemølle

04. jan. 2022

Nyhed

Historien i Fokus

Historien i Fokus stiller hver måned skarpt på historier, kilder, billeder og film fra NæstvedArkivernes digitale platforme. Denne gang har vi fokus på Susåen, Havnen og Maglemølle.