Gå til hovedindhold

Arkivets Dag i Fuglebjerg

Fuglebjerg arkiv holder Arkivets Dag, hvor man kan komme og høre historier fra Fuglebjerg, se gamle billeder og snakke med arkivets frivillige.

Indhold

  Forrige Næste

  Lokalarkivet i Fuglebjerg holder "Arkivets dag" lørdag d. 18. november 2023 i tidsrummet 10:00 - 15:00 i lokalerne ved Fuglebjerg Bibliotek, Byagervej 2, Fuglebjerg. Der er adgang i gavlen mod Sandvedvej. 

  Arkivmedarbejderne vil gerne fortælle om arkivets arbejde og vise lokalerne frem. Der er fundet lidt sjove ting, som vi gerne vil berette om, f.eks. om dengang – for mere end 50 år siden - da tyve brød ind på Fuglebjerg Kommunekontor og skaffede sig adgang til kassebeholdningen med en skærebrænder!

  Endvidere har arkivet en del ukendte billeder, som vi gerne vil have hjælp til at få nogle fakta om, så lokalhistorien bliver bedre.

  Mangler man litteratur om egnen, så kan arkivet tilbyde et udvalg til salg. Kig gerne forbi og gør en god handel.

  Savner du hjælp til slægtsforskning, så har arkivet også mulighed for at give gode råd hvis man er "kørt fast" i et problem.

  Arrangementet sker i samarbejde med Fuglebjergegnens Lokalhistoriske Forening, Borupris’ Venner, som står for en række arrangementer i årets løb og som udgiver et lokalhistorisk årsskrift.

   

  Vi sætter en kande kaffe over og glæder os til at se jer! 

   

  Relevante artikler